punkt

saknar honom så mycket.

blabla

Hur tråkigt kan man ha egentligen utan sin pojkvän? jag försöker göra så mycket som möjligt på dagarna men sitter ändå här på nätterna helt göra lös och går och lägger mig klockan nio och somnar helthelt ensam. Idag har jag vart och tränat två gånger och städat rummet bara för att bli så trött som möjligt så jag somnar snabbt och inte ska känna mig allt för ensam, men jag lyckades inge bra. Det är ju för hemskt

260912

Smider planer med Josefine, åh vad spännande detta kommer bli!!! 


tjugofjärdeseptember

 
Hej från oss, snart lämnar han mig för en vecka i england hur ska detta gå? vi som knappt vart ifrån varandra ett dygn sedan dag ett tillsammans. Jag får ta tag i livet, städa min garderob som behöver en total omvandling och tömning, börjar plugga vilket jag inte alls kommit in i sedan lovet och åter igen träna mer, lite mer sömn skulle faktiskt också sitta fint. Men utifrån allt som lät dåligt nu så är allt super bra, jag jobbade fredag & lördag i helgen och åkte direkt efter till Duved med Isaks familj där vi var till söndag, inne i åre hitta jag en super mysig jacka som ska bli min till i vinter och så har jag laddat upp med världens finaste varmfodrade skor från jobbet, så med andra ord laddar jag upp för en skön vinter redan nu. 

pjuh

Jobba nu och krogen för 7 timmar sedan känns inte alls bra

läget

Dagarna bara rullar iväg och jag har väl fullt upp skulle jag kunna påstå, skolarbeten börjar komma, jag arbetar varje helg och försöker umgås så mycket som möjligt med min numera kallade pojkvänn samt alla mina vänner, går på bio besök, går på staden tränar plockar svamp i fjällen och har panik över projektarbetet. Ångesten över att jag fyllt 18 år och inte börjat med körkortet har också kommit. Besökt krogen har jag också gjort med fyra rara pojkar sen har inte mycket annat hänt i mitt liv. 
Just nu ska jag ta på mig träningskläderna för att ta mig till gymmet, har legat på latsidan då jag legat med feber ett par dagar och haft en förkylning som hållt i sig ett tag. 
 

RSS 2.0