det finaste jag sett

Detta kan vara det finaste jag sett, så fina tjejer. För ungefär en månad sen kom min mamma och talade om för mig att min morbror hade åkt in på sjukhus, just då visste vi ingenting efter några dagar hade han tagit sitt mod och ringa min mamma och berätta att han fått ett samtal om att han hade en knöl i magen som troligen var cancer, en vecka gick jag och sa ingenting, tänkte ingenting och visste ingenting efter veckors väntan fick han svar om att de sett fel och detta var ingenting farligt, lättnaden som släppte från min kropp var så fantastisk även fast jag inte berättat vad som hänt till någon förutom familjen där vi inte heller visste va man skulle säga. För Julia gick det inte så bra som det gjorde för min morbror och det är så fruktansvärt, så ung. Jag kan inte tänka min hur hemskt det som hänt är för dessa tjejer och för familjen men dom gör ett sånt jäkla fint jobb!.

en helg med sol och vinst



hej igen

Här sitter jag i min brors lägenhet mitt inne i stan, känns otroligt bra! har fått låna den över helgen och snart kommer Melinda då ska vi ut och käka och goa oss, värme och sol måste ju firas.

danz


Barcelona

fem glada tjejer som precis kommit fram tilll Spanien
Efter ett massa spårvagns och tåg åkande va vi framma i Masnou där vi skulle bo
Vi bodde på ett väldigt fint vandrarhem som låg långtlångt upp
frukostarna va bra...
fyra dagar hade vi lektioner på morgorna
men man fick sitta ute och sola undertiden oftast
citronträd
fisch and chips...
finfina stranden
vi debuterade första kvällen med en middag på casino när alla andra var ute och kolla fotboll
prominerade en massa för att se sig om
Här va dom och dansade och efter bara ett litet tag drog dom ut mig i detta publikfånget med 4 andra spanska tjejer och jag förstod inte ett dugg va som hände men det var tydligen en kille som gjode en volt över oss
massa fina gränder och hus inne i Barcelona
och massa stackars människor som klär ut sig till statyer..
Det var en speciel dag inne i Barcelona där männen köper en ros till kvinnorna och kvinnorna en bok till männen så hela stan var full med böcker och roser. Efter all shopping skulle vi sammlas med klassen åter igen och där står Alexander och har köpt en ros till mig, så lycklig jag blev!
vissa hade tur
detta var inne på en spansk skola, världens största skola typ! men dom hade ingen toaletthygien kan man ju påstå det var skit i varenda jävla toastol inne på skolan..
här skulle vi till att segla vilket jag tyvärr inte har några bilder på..
Nu va det dags att lämna Masnou och flytta in i Barcelona
där vi hamna på ett riktigt fint vandrarhem
med riktigt äcklig mat
åkte till någon historisk rommers by vilket va kallt och tråkigt, när vi kom hem blev både Sanna och jag magsjuk
killarna roade sig lätt om dagarna
myste på nätterna
det är så mycket berg så det finns rulltrappor utomhus som går dygnet runt! sjukt haha..
bästa bandet
sista middagen sen åkte vi hem

en lördag

Hej på er!
Jag har kommit hem för länge sen men har haft fullt upp med träning och massa skolarbeten. Min resa i Barcelona var helt fantastisk och såå mycket bättre än vad jag hade trott! trotts att det gick magsjuka bland oss alla elever där även jag fick en smäll av det så var allt så himla bra. Vi fick träffa trevliga spanskor och besöka en massa historiska platsen samtidigt som vi hade fritid nästan hela tiden och fick ligga och sola på stranden flera dagar. Åhh gud vad jag vill tillbaka nu! all färg har redan försvunnit också.. Barcelona var verkligen helt fantastiskt och jag rekommenderar verkligen det som resemål om ni vill ha bra shopping sola på fina stränder och ha en massa kul.. Stadens minus är dock maten, herregud jag har aldrig varit med om värre mat! trots att vi åt på resturang i 10 dagar var inte ett ända ställe nog bra för summan det kostade, det dök tex upp skalbaggar i sallader m.m och det gick inte fort.. Frukostarna är inte heller det bästa! en frukost i spanien är en fet bulle typ och lunchen va en macka eller en äcklig fisk med chips, ja riktiga chips och inget mer! herregud. Tur att vi gick hela dagarna.
Jag ska försöka lägga ut en del av bilderna från resan här nu när jag ändå bara sitter hemma

RSS 2.0