tja

Jag är är sjuk eller ja det börjar komma, som det har varit de 2 senaste veckorna och har massa i skolan oooorkar inte.
(världens äckligaste tjockaste skevaste arm på denna bild)

300112

Fina måndagar!, just nu sitter jag i massagestolen för att snart springa ut till bussen. Älskar att börja klockan 12, alltid ljust och fint ute när man ska åka in till stan.

tröttmössa

Hela helgen har sprungit iväg även fast söndagen är kvar men den ser jag som en extra plugga dag. I Fredags tog jag tag lite i livet och jobbade i kiosken på ishallen och hela dagen idag har bestått av middag med familjen och två andra familjer, nu åkte precis Emil hem så jag är ensam medans föräldrarna diskuterar högt på nedervåningen. Trött och less är jag också, jag avskyr sällskapsspel vilket är det vi sysslat med de senaste timmarna, jag är sådan jävla dålig förlorare och skyller på alla andra särskillt med familjen, ne godnatt.

Vardags lyx

Mamma och jag tog en sväng på stan idag och åt finmiddag, gott som bara den och jag hade turen att få med mig lite nya underkläder hem också, lyx dag.
Klaga inte på bildkvaliten... Tagen av cpmobil utan blixt i mörker

söndag

Kom nyss hem från en liten powerwalk nu väntar duschen och sen lite läxor, vanlig skön söndag.

mys morgon


dubbel fika

På min lediga fredag har jag hitils fikat med Jonna, vilket inte alls stämmer in på bilden som ni ser men dessa grabbs var jag och fikade med i onsdags så dom får stå för bilden. Och byxorna som sprack igår var ju rätt praktiskt, jag fick ett par nya wiho.

190112

Inte blev det mycket shopping i Göteborg men en del. Jackan är jag förjävligt less på mig själv för jag kom hem med en förstor storlek och inte finns den här hemma åhh.. Köpte en päls jacka också som jag lämnde tillbaka efter några timmars tänkande. Hår ringarna letade jag i hela Göteborg dom var slut överallt, men när jag åkte till frölunda passa jag på och kolla in där och det fanns 4 stycken kvar så jag köpte två, nu när jag tänker efter var det väl kanske lite onödigt så är det någon som vill ha en kan ni väl höra av er, den är oöppnad och allt. Är det någon som har min jacka i storlek 38 och vill ha en 40 kan ni ju också höra av er ha ha.. åh vad less jag blir på mig själv! inte nog med det idag sprack mitt enda par svarta jeans fan.. Imorgon är jag i alla fall ledig så då behöver jag hur som helst inga byxor oh lovley

hemma


Göteborg

Så här bra har jag det!, jag får sola gratis solarium bada både i varmpool och "isvak" sitta i ångbastu och ha det bra. Nu ska jag och mamma kolla på the voice båda är i matkoma efter dagens middag, åh vad jag har det bra just nu!.

.............................

Idag är en sån där dag då jag borde plugga och göra massa vettiga saker, en dag då jag mår dåligt över att jag inte orkar göra någonting, jag orkar verkligen inte.. Jag mår dåligt över att det är så mycket jag vill ha som jag inte har och som jag verkligen inte har pengar till. Tänk er om jag fick i mig hand en kompaktsystemkamera med ett bra objektiv, en fin iphone och lite stålar till sommaren. Jag måste skaffa mig ett jobb, usch ett jobb jag mår dåligt av bara tanken!, jag som inte ens orkar läsa boken vi skulle läsa på svenskan. Åh ne tänk att vinna på trisslott eller nått gud vad behövligt!. Tänk om livet kunde vara lite lättare och jag inte behövde göra en mvg uppgift på svenskan för att uppnå till det fina betyget, tänk tänk tänk.

hello

Känner att jag kanske inte har varit världens bästa på det här med uppdateringen, lagomt till skolan är jag tillbaka kanske inte jätte smart med tanke på att jag kommer troligen ha dö mycket att göra. Nå imorgon börjar skolan jag är inte jätte glad för det men alltid lika roligt att träffa tjejerna. I veckan har jag tränat varjevarje dag det var år sedan jag gjorde det sist men så skönt det har varit. Inte nog med det på onsdag åker jag och mamma ner till Göteborg och kommer förbli där i fem dagar bo på fint hotell och ha det bra!.

nyår

Min kväll var helt fantastisk! vi var nio goa tjejer som åt god mat och hade hur trevligt som helst!. Vid 12 slaget var vi vid badhusparken och där efter vandra vi vidare till något galejs.

RSS 2.0