270212

Måndag idag, jag bloggar bara på måndagar känns det som!, får bli min grej.
Tänkte bara skryta lite om att när jag var på gymmet idag råka jag smälla upp dörren på Bingo Rimer och efter det stod jag brevid Katrin Zytomierska i omklädningsrummet, kan därefter ge en mycket detaljerad bild av henne... he he he he

230212

Jag har kommit in i en bra period, men i den räknas bara träningen alltså jag har kommit in i en bra träningsperiod (vecka)...lol. Igår gick jag en mil på bandet (Stolt). Måste börja få lite former iställer för fläskdäck på kroppen tills jag far till Barcelona, fan har bara någon månad på mig!. Åker nog och tränar nu också man kan ju alltid spana på lamm undertiden.

200212

Idag är det måndag och jag börjar 12, väldigt skönt som jag skriver varje måndag.
Denna måndag har dock inte börjat som jag ville.
Jag har världens ondaste finne som bara skriker "kläm mig kläm mig" men det gör så fruktansvärt ont.
Inte nog med det jag har världens träningsvärk efter att gymmat igår men körde knappt hårt, är så dålig!.
Sen har mamma bakat rabarberpaj vilket är det godaste som finns, varje gång jag öppnar kylskåpet står den där och säger "snälla ät mig jag är så god!!" men jag får inte jag får inte jag får inte. Har gett Melinda något jävla löfte om att vi inte ska äta skit vi får se hur det går ( har redan tagit en liten kant av pajen) hehehe ops.

150212

Äter alla hjärtansdag hjärta idag istället för igår och dricker kaffe. Haft världens mest onödiga dag i skolan och shoppat mer hudprodukter som börjar bli en vana för mig.. Solen skiner så jag tror jag ska sätta mig på uteplatsen och försöka få lite vinterfräknar sen hoppas jag på att jag och Melinda ska gå och träna bort bullen jag äter på hehe..

arton år och alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag, det lärt ju ingen ha missat eftersom varenda människa har skrivigt det på facebook och om att de är ensama eller närmare sagt har varje människa sagt "forever alone" jag är också forever alone men har i alla fall firat singel med två fina vänner inte nog med alla hjärtans dag så fyllde även Sanna 18 år, herregud 18 år! vi som spelade fotboll och åkte till ytterhogdal och hängde vid 12 års åldern och nu 18 ne jag är fortfarande 15 i alla fall!.
Som sagt är det alla hjärtans dag och jag är helt ensam alltså verkligen helt ensam, mamma är i en annan stadsdel, pappa lämna mig nyss för att kolla på hockey och Nicklas har flyttat yeeey.
Förutom alla hjärtans dag så har jag haft prov också, det gick sisådär. Men det är mitt egna fel. Nu vet ni det är ju roligt.

inte ulrik idag

Träna, äta blodapelsin och plugga, söndagssyssla.

♥ Ulrik ♥ part two

Gjorde en video♥♥
Ska göra en Ulrik Munther blogg tror jag!
Hahaha okej ska inte gå i överdrift.... (har inte gjort videon heller för den delen)

♥ Ulrik ♥

så jävla töntigt kär

10/02-12

Kanske är världens tröttaste människa just nu!, idag har jag äntligen tagit mig till badet dit jag bytt mitt gym kort eftersom jag inte alls trivdes i city så idag när jag slutade klockan 12 passade jag på att ta och simma lite efter en timme höll jag på att dö så gav upp men det var riktigt skönt hunnit med att fika med mormor har jag också gjort. Nu har jag proppat i mig massa mat och håller på att spricka, ha en fin fredag.

030212

Nu bär de av, hela övervåningen är numera min egna. Nicklas lägenhet är nyrenoverad och klar så nu lämnar han mig här som ensamt barn. Jag kommer nu slippa va gnällsyrran som går och lägger sig elva på kvällarna och ber honom sänka tusentals gånger, jag kommer inte ha någon att tävla med om vem som kommer snabbast till maten och få den bästa platsen vid bordet, jag kommer inte ha någon att skylla på och inte höra någon stå och sjunga i duschen. Men äntligen får jag heeeela garderoben för mig själv wiho nu kan jag köpa ännu mer kläder!. Nu ska jag hjälpa att packa.

020212

Så här känner jag mig idag!, har varit hemma från skolan i två dagar nu och är rastlööös men mår som ett vrak, huvudet dunkar och näsan går inte att andas ur men lever fontän. Måste bli frisk, har inte tid med det här

RSS 2.0