nu fär ma

Klockan 04:00 far vi! detta kommer bli en konstig upplevelse men förhoppningsvis otroligt rolig!.
Vi ska shoppa, äta god mat, segla,vandra, kolla på byggnader och konst och gå på fotboll, sola och ha det bra men självklart kommer de jobbiga också vi ska plugga... Om 10 dagar kommer jag hem i alla fall.
Hej dåååå

150412

Sista dagen på lovet vaknade jag upp i min säng med Ida åter tillbaka på sin plats i den, det var ett tag sen sist. Vi har hunnit ätit frukost i solen med fågelkvitter och prominerat till stan där jag stanna för att sola solarium och hon åkte vidare hem. Igår kom också Moa över så vi satt och kolla på film och prata tills det blev en ny dag.
Nu ska jag försöka bota min förkylning med te och göra lite arbeten jag skjutit upp hela lovet.

Fredag den trettonde


hejtjatjotjenashobre

Åkte till Ida för att fira hennes 18 års dag och såg ut såhär
Är redan hemma eftersom alla andra är 18 och ska på krogen och jag är föör ung.. Nu ska jag sova och bli frisk.

120412

Detta är as grymt, nya tränings saker gör mig mer pepp dock ligger jag med den där fruktansvärda förkylningen fortfarande men måste nog ut och prova på grejerna trotts allt!
Skorna är världens skönaste (och rosa) ipoden köpte jag av Pontus snygg ären också och nike+ sensorn från apple är fan as grym! den sätter igång pepp musik när det behövs räknat km och kalorier och ibland pratar den med mig hehehe man kan välja mellan kvinno och mans röst jag ska nog köra på mansröst blir som mer pepp då. Jag sprang nyss runt i huset upp för trappan osv och det blev 0,11 km och 7 kalorier fan ska ha på mig skorna hela tiden kanske när jag sover också..

110412


skinnpung

behövde en skinnpung jävel till utlandet så ingen kan råna mina dyrgripar så ekonomisk som jag är sydde jag en själv, okej inte så snygg men den duger

blå

Kanske världens äckligaste bild på ett par ben väntas nu men alltså ville bara visa en del av mina blåmärken efter att jag ramlat ner för en trappa i helgen ( olles fel ) och kanske jag som är en aning klumpig för efter 10 minuter vrickar jag foten och ramlar igen. Har även blåmärken på foten och ryggen och låst sig på vänstra sidan hehe..
högra benet är vridet så nej jag har inte världens största lårmuskel som det ser ut som

080412

Igår kom jag hem från bästa påskhelgen på länge!. Jag har tagit morgon och natt promenader med Moa, solat i backen och solat solarium, bastat och ätit massa massa mat och godis, varit på afterski och prisutdelning där hela Fridellsläkten självklart hamnar på prispallen, kört fyrhjuling och så har det varit en massa mys och sömnlösa nätter.
Idag har jag redan hunnit med att träffa Sanna en snabbis och köpt hennes brors ipod hehe måste ha musik när jag åker till Barcelona och så har jag precis kommit hem från gymmet så tänkte hoppa in i duschen nu.

hej på er

Okej jag kan ge er lite uppdatering!
Jag har nu lov och om fyra skoldagar flyger jag hela vägen till Barcelona men nu först lov.
Jag har gått och fått mig en finfinfin svart soffa och jag har bosatt mig i new york rummet
Jag har köpt världens snyggaste gymskor, helrosa och apsköna
Min rosa ipod har gått och dött så nu måste jag skaffa mig en ny innan Barce
Imorgon kanske jag åker till Bydalen och umgås med Moafisen
Nu ska jag gymma! och nej inget har hänt på min kropp fast det enda jag gjort de senaste veckorna är att träna.. skit.

RSS 2.0