161111

Att klockan är fem och det är svart ute och så var det redan klockan fyra är ganska trist, jag vill ha värme!. Vi gick dock igenom Barcelona resan idag det kommer bli grymt! kunde ju dock vart lite mer fritid till oss..
Jag är tröttare än tröttast så trött att kaffe inte hjälper jag som brukar vakna upp på det, känns inte helt okej dock är jag läx fri för stunden vilket är väldigt skönt borde dock ta mig en dusch och göra något vettigt för en gångs skull. Jag

141111

Fan va tiden går fort!, idag har jag vart hos läkarn och kollat upp min rygg det var inge större fel med den vad han kunde se men ska börja gå till en sjukgymnast hoppas den fixar till sig då.. I morgon har jag geografi prov, jag kan ingenting så vi får ju se hur det går helt enkelt. Ja de va väl allt. Kul

pause

Så här har min lördags kväll sett ut att sitta inne på pause in till natten är väldigt mysigt! Sedan vandrade vi långa gatan från stan till odensala ute inte snart snöväder, shit vad kallt det är!.

121111

Här har ni två nya plagg i min garedrob båda kommer från bikbok och dom införskaffades när hela butiken hade halva priset en ny jacka har jag också dock från monki den kan ni få se någon annan dag.
Ikväll blir det troligen en fika på stan med Melinda! mys

091111


Tobias och Kirre kom förbi till mig bara sådär pling på dörren och störde mitt pluggande, ska väl dock inte klaga blev ju lite roligare så finfina vänner jag har!. Förutom de har jag haft läkar tid i telefonen vart och pratat på en skola och sånt där. Skolan är rätt skön och ja just nu är det ganska bra!.

svar

Fick fråga om vart mirakel produkten är köpt. Jag köper min på agnes olsson heter de så? vet inte ens va det heter men för er som bor här i östersund finns det där alltså där typ hobby boden ligger sedan vet jag inte vart man kan köpa det annars lär ju funka att beställa någon stans. Md formulations skin perfection gel heter den.

mirakel

Tänkte bara tipsa er om världens mirakel produkt, denna tar bort en finne fort och den är helt underbar. Jag har använt den här sedan jag var 14 ungefär och den är världsklass!. Den kostar dock en hel del tror den ligger lite ovanför femhundra lappen men om man tänker på hur dryg den är så är det inte sån stor summa.

drive car

Ungefär så här har min dag sett ut, dock har jag övningskört i två timmar också, åkt på storväg nu till och med!. Börjar äntligen komma in i det hela med bilen nu.

bare minerals

Nytt i sminkskåpet, åh jag älskar att ha bra produkter! solpudret har jag hört massa bra om och concealern täcker tydligen väldigtväldigt bra!.

3/11-11

Ny bakade scones kaffe och gossip girl på morgonen sitter inte helt fel!, nu måste jag dock skynda mig in i duschen för att övningsköra lite med pappa och sedan åka ner på stan för att vara lite med Melinda på hennes lunschrast innan hon åker till norge.

fina vän

Jonna har vart och gjort mig sällskap ikväll, det gör lite ont att man har en sån fin vän som bor hundramil ifrån en, åh!. Tur att det finns lov!. Vi har kollat på dålig film ätit massa onyttigt och hon har försökt lära mig lite mer på datorn, jag har också kollat på den sista harry potter det tog sin tid. Jag är ju kär i filmerna.
Nu tänkte jag besöka sängen och sova.

RSS 2.0