botox

Jag har skaffat mig botox, hela grejen är gratis rekomenderar det verkligen!, killar gillar ju stora läppar och sånt där.


Nu undrar ni självklart vad hemligheten är!.. bambam lypsyl!!... ( och lite photo booth ) kan ju lådsas i alla fall.

31/10-11

Godmorgon.
Ni ska bara veta hur skönt det är med lov, att sova hur länge man vill och sedan bara krypa till soffan med en kopp kaffe är min grej det. Ska dock försöka komma igång och ta en dusch i alla fall för att sedan åka till lillprinsessan för att sitta barnvakt, alltid lika mysigt!.

en par bowling blev en överraskning

Jag mamma och Emma har hållt på i två veckor för att annordna en överraskningsmiddag. Vi har gått och vart tysta som musar och hållt på att försäga oss flera gånger, men inget har han vetet.
Igår skulle Nicklas åka och bowla med Emma Andreas Linda och Marcus det han inte visste var att jag hade åkt hem till Henke och dragit dit 12 andra personer, han fattade ingenting när vi stog där och log.
Efter bowlingen tog vi en taxi hem till mig och där väntade massa mat, champange och snacks.
Vi skålade och sen va alla på g.

tjugo år!

Idag fyller världens bästa storebror år!. Min bror är en sånn bror som är världens mest beskyddande, han skulle göra vad som helst om någon gjorde mig illa och han hatar när sina vänner pratar gott om mig. Han och jag har lika cphumor och förstår oss på varandra hela tiden.
Han är lätt att prata med och han förstår alltid hur man känner. Vi har det ju dock inte alltid lika bra, han är världens sov monster och tar sig aldrig ur sängen, jag går upp direkt!, han plockar aldrig undan efter sig, jag städar hela tiden, han har haft det jätte lätt i skolan, jag har haft det jätte svårt i skolan. Han är super social mot nya människor och jag är lite tillbaka dragen. Men han är i alla fall världens bästa och är numera inte tonåring. Grattis Nicklas!.

lov

Jag firar mitt lov med kaffe och godis woooho. Så otroligt skönt med lov och det är så efterlängtat. Guud nu ska jag bara gosa och inte göra någonting!

Hej

Jag har hemma matte prov, det betyder att man måste vara enormt noga med det man skriver, alltså jobbigt, det ska vara klart på fredag
Jag har en stor svenska uppgift som ska vara klar på fredag.
Jag har en geografi redovisning som jag ska ha imorgon.
Jag ska ha svarat på en hel drös med frågor till pedagogik lektionen imorgon
Jag ska ha skrivigt om två konstverk till estetiska på fredag
och slutligen har jag en konser jag ska gå på imorgon för att sedan skriva om den.
Vet inte varför jag klagar vill liksom bara egentligen få ur mig att just nu är mitt liv ganska långt ner på marken och jag vet inte hur länge till jag kan bära på allt detta. Nu återgår jag till geografin.

231011

Jag har skolfoto imorgon, jag gillar inte skolfoto. Det får en att må dåligt. Inga kläder har jag till det heller. Och om tre månader när man kommer få se bilden kommer man tycka man var jätte liten och ful. Höövva
Nu återgår jag till plugget och killarna förlorade på hockeyn, rolig söndag!.

221011


patient love

Så här såg det ut för mig en kväll i sommras, jag längtar till den friheten igen!.
Planerna blev ändrade ikväll så jag har suttit och kollat på idol med hela familjen. Imorgon ska jag tydligen fara runt med dom igen, leta 20 års present till brodern är inte det enklaste kan jag lova!, särskilt inte när han har allt han vill ha.

211011

Så här såg jag ut min istället för tre timmar en och en halv timme svenska. Jag endå trött som ett as men de löser sig. Min nya fina jacka är från asos, kommer dock bli väldigt kall till vintern så jag får lösa det på något sätt!.

tolv

Idag börjar jag tolv, jag älskar att börja sent!
Ett tre timmars pass i svenskan väntar som inte är allt för jobbigt och efter det har jag godisplaner med Melinda, blir nog en fin fredag. Med tanke på att jag har träningsvärk i hela kroppen hoppas jag på att jag slipper röra mig allt för mycket haha.

adam brody

Om jag får bestämma blir Adam Brody min, men ja det är ju om jag får bestämma. Chansen kanske blir större om jag åker och tränar?, ja jag gör nog det!.

18/10-11

Hej på er!
Idag har jag vart med om en segsegseg geografilektion och sedan åkt och hälsat på mig gammla fina skola där jag gick från sexan till nian, om man fick flashback. På mig hade jag en väldigt vacket och varm!!! tröja som man kan skanna coolt!.
Nu väntar en varm dusch!.

jag är aldrig nöjd med något, jag har alltid varit sån.

Jag!. Jag heter Elin och är halft sådär onormal, jag tycker om tomma bussar, sova i bilar, och lockigt hår. Jag vill bli inredare eller något i den stilen när jag blir större och jag vill jobba som volontär någon gång i livet.
Jag tycker om att läsa böcker och sy kläder och är otroligt pedantisk. Jag är svag för huvudtröjor, fina händer och mjuka läppar med ett fint leende. Jag gillar pussar på pannan och hålla hand, mjukt hår och goda lukter, hotell lakan och nybäddade sängar, jag tycker om att måla och rita och också att fota. Musik är något jag tycker om också, det skulle jag vela kunna mer av det enda jag kan är spela tvärflöjt men det kan jag inte komma så långt på!, lars winnerbäck är min favorit för honom kan jag alltid lita på, jag har vart kär en gång i hela mitt liv och det tog slut för precis ett år sedan. Det är jag. Puss

14/10-11

Oskön bild på jackan men aaaa.
Halsduken är från monki
Örhängerna GinaTricot
Fluga sytt själv
jacka cupan shit!

answer

Jag fick mig en fråga vart kragsmyckerna kom ifrån och de är beställda från asos, jag vet dock inte om dom längre finns kvar men det är ju bara att kolla efter! jag älskar dom!. Dom gick på 118 kronor om jag inte minns fel vilket jag tycket inte var så farligt!.

new


Små prylar jag har nytt två tröjor fluga jag gjort själv och finfina kragsmycken!

11/10-11

Snygg Märta!
Alltså egentligen har jag inte tid, jag är så stressad hela tiden fast endå inte. Tar aldrig tag i det viktiga men gör tusen andra grejer. Nu vet ni!. PS: har köpt massa fina kläder ni kan få se senare.

hejhej

Jag gillar att börja 12 på måndagar, då brukar jag ligga och sega mig i sängen sätta på tvn och vila efter det tar jag alltid en lång dusch och sen funderar jag vad jag ska äta för lunch. Idag orkade jag inte göra någonting så jag tog yoghurt flingor och en kopp kaffe.
Nu går min buss alldeles strax så jag måste skynda mig att snöra på skorna och springa för att ha en matte lektion. Hejdå

09/10-11

Typ såhär dåliga bilder fick jag igår, jag måste lära mig att inte använda mobil kameran. Jag och Melinda åkte i alla fall hem till en klasskompis till mig där vi roade oss.

under löven

Så här såg min fredags kväll ut, låg i badkaret i 40 minuter och kollade på film till jag höll på att dö av värmeslag.
På lördagen åkte jag och Märta ner på stan, båda va hungriga men shopping sugna!, Märta shoppa en hel hög med grejer medans jag köpte massa små skit, som ni kan få se senare.
Det var såhär fint väder igår, idag snöar det mitt huvud dunkar och jag känner mig äckligare än någonsin, skön söndag.

en höstig fredag

Under en skol dag kan man hinna med att gå på konstvandring, ta en fika med två fina klasskamrater, besöka rådhuset där vi hade en guidevandring, ha matte prov och efter skolan tränga sig in i en buss med hundra åskådare som ska kolla på fotboll i det blåsiga vädret.
Nu sitter jag med en varm kaffe och en god blåbärs paj mums!.

06/10-11

Såhär fin höst dag var det igår, idag regnar det och är grått. Imorgon har jag matte prov och nu ska jag hem till morbror och fira honom och Helena.
Där har ni också en dålig bild på min nya kjol

work

Allt är kaos i mitt liv just nu.
Att försöka hinna träna umgås må bra och samtidigt orka plugga allt vi just nu har går inte ihop.
Idag hade jag både svenska prov och en redovisning och på fredag väntar ett matte prov. igen..
Idag har jag i alla fall hunnit med en en timmes powerwalk med Melinda i fin vädret och jag hann även köpa en jätte fin kjol jag tänkte att ni ska få se imorgon kanske.

02/10-11

Idag åkte jag och mamma iväg på en liten tripp, kollade fina hus köpte medicin till mitt onda knä handlat mat och vart och fikat på ett super mysigt café!, jag valde för en gångs skulle världens godaste kaka som är lätt värd att åka och köpa igen haha.
Jag kände mig dock så onyttig när jag kom hem så jag gick ut och jogga i fin vädret.
Just nu bör jag plugga matte men det tar jag senare.

black lips

När jag var i Göteborg köpte jag detta lilasvarta läppstift jag tycker det är fint!.
Dock har det inte kommit till sin användning någonting alls nästan, denna bild är tagen när jag hade ett brunare pigment inga finnar och massa fina fräknar istället, åh allt var mycket bättre då.

RSS 2.0