jag ska rama in min kamera
det här är min tid

'


i mina små skor

med all opepp gick jag mig och köpte en tre dagars biljett till yran fast än jag inte tänkte gå tre dagar, min lördags biljett fick min bror köpa av mig hehe.

Jag har haft ida hos mig två dagar och en natt och jag har besökt stråket två dagar irad utan att jag som underåring får komma in på kvälls kvisten. Alla pratar om att nästa år får dom gå men icke jag nejnej för jag fyller ju år en månad senare.
Jag har vart på piknick och haft det fint.


love to yo all

Jag tänker bara lämna av mig lite tankar, det som har hänt i Norge är så sjukt!. Man tänker att denna del av jorden är det frid och fröjd så händer detta. Det är så tragiskt hur vissa människor kan må så pass dåligt så dom inte alls har något liv att leva efter.
Jag har läst några sidor där ungdomar som vart med om terrorn skrivigt och det är så sjukt jag förstår inte.
Det känns så sjukt att igår vid lunchtid när jag jobbade träffade jag två olika familjer från oslo som tagit sig semester och åkt hit. Den tiden visste ingen vad som skulle hända någon timme senare ne usch jag förstår faktiskt inte.

fånga ögonblick ur en dålig kameralins


Jag har övnings kört med resultat av massa kärringsstopp, jag har vart på bilbingo utan resultat, jag har jobbat och hittat massa godis, jag har vart med fina tjejer, jag har jobbat och hittat en helium balong som jag och tjejerna gjorde hål i och prova dra i oss lite, det var kul.

Nu har jag slutat jobba och det är så skönt. Idag har jag nicklas emma och andreas grillat och sedan suttit ute på verandan i timmar dom lämna mig dock nyss för att dom är nog gammal för stråket som inte jag är. 

här ligger jag och blöderI tisdags cyklade jag ner till stan för att möta min vän Jonna, det slog mig att jag inte hade vart nere på stan på hela sommaren nästan i alla fall. Hur som helst besökte vi biblioteket och jag lånade mig ett gäng böcker som jag tänkte ha till jag åker till Göteborg, men jag har redan läst ut två. Det bästa som finns är ju att fastna i en bok som man aldrig kan sluta läsa.

Jag vet att det är mycket tjat här om mitt jobb, men vet ni! imorgon slutar jag och det ska bli så fruktansvärt skönt!.


tiny dancer
Lördagen såg på ett ungefär ut som på bilderna dock med några människor och kön till, tyckte detta dög. Idag har jag jobbat och hittat världens skattkammare det var gotta över allt, ibland är det bra att städa stugor.

something beautifulSå där spontant fick jag ett sms i min krånglande telefon om att en födelsedags middag ska ske ikväll. Jag ska umgångås med mina vänner som jag inte varit med på mer ett år sedan, detta blir nog väldigt fint!.

på gång

När jag endå var på g med min väska för några dagarsen slängde jag ihop en tröja också, sömarna är ju lite sådär men annars är den rätt fin tycker jag.

Jamtli is the shit


A new bag I have made

tecken

Jag lever, jag jobbar.
Jag har fullt upp på dagarna av arbete och efter det lägger jag mig och är döende eller så är jag men fina vänner, så jag har alltså inte mycket tid. Om sju dagar slutar jag jobbet och då har jag förhoppningsvis mer tid.
Jag gråter för att way out west biljetterna har tagit slut, det har vart som en lite hemlis att jag och Märta drar till göteborg den 10 augusti för att gå på way out west men nu är biljetterna slut och vi håller tummarna för att dom slämmer nya, vi har ju som redan boenda och resa bokat och klart, annars blir det sol och bad i havet och en massa shopping det låter ju dock inge fel det heller.
Ha det fint.

ni vet en sån bra dag


'Jag jobbar och jag jobbar, men jag tar min välförtjänade pauser och träffar mina vänner, igår var en sån dag!. Den var så bra!. Nu hoppas jag på sol och bra helg när jag äntligen är ledig.

love timevi börjar omVi får se vad detta kommer bli, men vi hoppas på det bästa!.
Jag är fortfarande inte klar men ja jag säger välkommen hoppas ni stannar!.

Välkommen till min nya blogg!

hejhej

RSS 2.0