gott nytt år

Gott nytt år damer och herrar, jag hoppas ni alla får en fin dag med massa bra människor och massa skratt för så tänkte jag ha det i min fina klänning från asos

mitt 2011

Åkte till Skåne på mitt kusinbarns dop, Ebba som hon heter grät helahela dopet
Efter skåne åkte jag och pappa över till Köpenhamn, där var det hur fint som helst fanns mycket bra shopping snälla människor och det var väldigt fint. Som ni ser hade jag även lugg såg ganska stel ut och va väldigt blek hade i alla fall på mig ett par byxor som inte kommer över röven min i dagens läge, fan..
Jag och Ida partajade en del i så kallade spikbodarna, på bänken ser ni Olle som har lämnat Sverige för ett helt år i USA, snyfft. Rock tema var det också ser det ut som.
Åkte till Ytterhogdal med ida i några dagar, åkte till ås och bodde hos Ida helahelahela tiden var med Ida helahelahela tiden.
Åkte till Bydalen och var med Emil och fismoa
Det blev lite varmare och jag var mycket med ida och emma
Balen och studenten kom och Emma skulle avsluta sitt sista år på skolan. Nicklas och Emma va så fin så.
Var en del med dassa fina tjejer
Åkte till Turkiet med mamma i en hel underbar vecka, Emil var också där så vi umgicks lite
Yran kom och jag var med denna finna människa varjevarje dag
Åkte till Göteborg med fin Märta och kände oss som turister, det va vi ju också.
Var på kräftskiva hos Ida med Sara och Tobias
Fyllde 17 och skolan började igen.
Nu får det räcka... hehe

one day

 

Okej kanske en av dom just nu bättre filmerna jag sett, åh så bra!


24/12-11

Ungefär så där såg min julafton ut igår, vi var hemma hos min morbor i deras underbara hus och hade paketjakt ute i snön med barnen, åt massa god mat och såklart öppna massa klappar.

23/12-11

Kvällen spenderas med min familj framför uppesittar kvällen, ingen av oss vinner som vanligt alltså!. Nu ser ni håret också men det är faktiskt lite mörkare i verkligheten. God Jul på er alla fina vänner!.

snö massa snö

Såhär ser det ut utanför mig, vitt vitt och vitt. Jag tycker det är fint!, väldigt kallt bara. Idag har jag suttit hos frisören i två timmar klippt och färgat och nu ni jag är en aning mörkare faktiskt! inge mycket så tänk inte för mycket nu bara men lite jag kände att jag behövde förändring på något sätt. Jag har ockå vart hundvakt åt världens sötaste och hälsat på min fina mormor, imorgon ska jag fika med fina vänner och på lördag är det julafton herregud vad fort tiden går!.

skorpion

Igår gjorde Nicklas sin första tatuering, inte nog med att jag tycker den blev riktigt bra så är det faktiskt jag som har gjort den, där med E.O under vilket Nicklas ville ha där, åhh så fint!. Tecknet står för skorpion men är omgjort med svansen.

lucka femton

Mina dagar spenderas inte enbart i skolan, jag har även lyxen som 17 åring att ha en helt egen julkalender dagens lucka gav mig ett läpp balsam som luktar helt underbart! åh jag är som ett litet barn..

the body shop

Idag blev jag runerad på pengarna men gud vad det behövdes nu hoppas jag att inte en enda finne ploppar upp i mitt ansikte.

wow

Snyggaste skon jag någonsin sett, vart kommer du ifrån min dröm? snälla är det någon där ute som vet så berätta! kan inte bara glömma denna skapelse!.

perth

Mina dagar går ofattbart snabbt, jag pluggar kommer hem pluggar och sover. Nu ska jag äntligen ta en helt ledig dag från allt kolla på idol och kleta på ansiktsmask, ta några koppar glögg, gå ut och pölsa i snön och njuta, okej måste faktisk plugga till nationella också fuck.. Hej så länge

andra advent


031211

Igår var en trevlig dag, för att inte glömma klarade jag mitt sista matte prov innan nationella och fick fina betyg på estetiska så hade jag och mina finfina tjejer i klassen lillajulafton hemma hos Lina, vi åt mat och alla hade med sig fika och ett paket var, som lottades ut. Jag fick advets te, tvål och choklad. Vi skrattad och åt alldeles för mycket bullar, men det gör ingenting.

Livs tecken

Jag lever faktiskt men har haft en massa på gång och jag har vart så otroligt sliten (är det fortfarande). På sista tiden har jag tränat pluggat tränat pluggat tränat och pluggat lite mer, jag har även köpt klart alla julklappar för i år som nu ska slås in och sedan ska jag sitta barnvakt. Idag har jag i alla fall haft en mysdag med mamma på stan eftersom jag hade utvecklingsamtal vid lunch och slutade efter det. Imorgon ska alla tjejer i klassen träffas och dela julklappar med varandra men nu måste jag vidare igen, ha det.

RSS 2.0